header 4

Újdonság!

Egy magyar szakkönyv 3. kiadása 248 oldalon színes képekkel, keménytáblás kötésben a magyar vadászoknak, vizsla tulajdonosoknak az összes VIZSLA fajtajellegű vadászkutya kiképzéséről, vadászaton történő vezetéséről, a magyarvizslák tenyésztésének iránymutatásával.
A vizslák küllemének, teljesítményének korszerű értékeléséről.
A szerző 75 éves múltra visszatekintő tanulságos vizslás és egyéb történeteivel, rövid korrajzával.

Motto: " Ami nincs benne a könyvben az idomításról arra nincs is szükség, hogy jó vizslát képezz!" 

Kapható még DVD-re rögzített 2 órás videofilm, a fenti könyv szerint végzett kiképzés bemutatásáról.

A szerző több mint fél évszázados sikeres vadász és vizslakiképzői, több évtizedes vizsla versenyzési tapasztalatait adja közre az érdeklődőknek. Természetesen bemutatva egyedi módszereit annak az idomítási és vezetési módszernek, amellyel eredményesen lehet a kölyökből jó vadászkutyát nevelni, annak fajtájától függetlenül. 

Segítséget nyújt az olvasónak már a kölyök kiválasztásában, hogy a lehető legkevesebb ráfordítással lehessen kiképezni, jó "vadászcimborává" nevelni a kis tanítványt.

Gyakorlott, és kezdő vizslásoknak egyaránt hasznos "szakkönyv", olvasmány, segítségével a hétköznapi vadászkövetelményeken túl, a versenyszintű felkészítésre, extra tudnivalókhoz is ad útmutatást.

A Szerző kiképzési módszereiről, az idomított vizslák munkájáról a YouTube: hutibo csatornán láthatók videó felvételek.

Megrendelhető telefonon: +36203408890 és emailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címeken postai utánvéttel 8000 Ft/db + postaköltség.
Belföldre: Brtto:10000Ft

A köny és DVD együtt kedvezménnyel: 12000 Ft + postaköltség (Belföldre Brtto,:14000 Ft)